Altijd al je eigen kroeg willen hebben? Dit is je kans!

Lijkt het je leuk om af en toe gelegenheidskroegbaas te zijn aan de haven van Middelharnis? 't Parlement is een privé café wat draait op Parlementariërs: enthousiaste horecaliefhebbers die graag laagdrempelige evenementen organiseren voor hun eigen kring én daarbuiten. Samen met in totaal maximaal twintig mannen en vrouwen van het eiland zorgen we zo voor leven aan de haven en een goedgevulde agenda.

Jij als Parlementariër

Als Parlementariër sta je op de vergunning als leidinggevende van ‘t Parlement. Hiervoor moet je in het bezit zijn van je SVH-diploma (sociale hygiëne, te halen met een dag zelfstudie en centraal examen). Je committeert je door middel van een 'overeenkomst van opdracht’. Hierin staat dat je volledig zelfstandig het café runt Het kan  zijn dat je gevraagd wordt om aanwezig te zijn op een evenement van huur betalende klanten; dit is niet verplicht, maar wel belangrijk voor het gezamenlijk levendig en financieel gezond houden van 't Parlement.

In ruil hiervoor krijg je een percentage van de omzet op de dag dat je achter de bar staat of zelf iets hebt georganiseerd en kun je kosteloos zelfstandig gebruikmaken van de locatie wanneer je wilt en de agenda dit toelaat. Denk hierbij aan de verjaardag van vrienden of familie, een vrijmibo of het gezamenlijk kijken van een sportwedstrijd. Jij bent dan de verantwoordelijke aanwezige leidinggevende. Je kan er hierbij wel voor kiezen om iemand anders achter de bar te laten staan. 

Spelregels

·         Je krijgt als je van start gaat een instructie hoe 't Parlement zelfstandig te leiden en draait een keer mee met een andere Parlementariër;

·         Als je zelfstandig aan de slag gaat, gebruik je de open-en-sluit-checklist. Deze dien je altijd na te leven;

·         Jij zorgt ervoor dat de huisregels door alle gasten worden nageleefd;

·         Je krijgt toegang tot de algemene agenda. Je bent zelf verantwoordelijk voor het plannen van je bijdrage en eigen evenementen, die je afstemt met de andere Parlementariërs zodat de agenda altijd up-to-date beschikbaar is

Enthousiast?

Laten we verder praten!